Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрийська, 195

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 30 серпня 2021, 13:03

У Львові на Стрийській збудують нову багатоповерхівку

Стрийська, 195

Виконком дозволив збудувати на вул. Стрийській, 195 новий багатоповерховий житловий будинок з вбудованим паркінгом.  

У суботу, 28 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ПрАТ "Квіти Львова" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом на вул. Стрийській, 195 у м. Львові. 

Рішення прийняли із зауваженнями щодо необхідності облаштування амбулаторії та проведення архітектурного конкурсу на сквер, розташований поруч.

Новий житловий квартал облаштують на земельній ділянці площею 0,4198 га, яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-5 – зона змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови.

Будинок складатиметься з 10-ти, 9-та та 7-ми поверхової частин.

За даними аналітичної системи YouControl, ПрАТ "Квіти Львова" зареєстроване у 1996 році, основний вид діяльності − вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Кінцевий бенефіціарний власник − Ростислав Оленчин.

Нагадаємо, у 2015 році прокуратура Львова подала позов до господарського суду Львівської області про скасування ухвал Львівської міської ради та визнання недійсним договору оренди земельної ділянки площею 3,0777 га, що на вул. Стрийській, 195 та зобов’язання повернути її у розпорядження міста. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.