Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

Вівторок, 31 серпня 2021, 11:06

У Львові бракує нових шкіл

школа

Мешканці Левандівки просять збудувати початкову школу на вул. Роксоляни.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Мешканці мікрорайону Левандівка направили звернення до постійної комісії освіти і науки Львівської міської ради щодо будівництва комунального закладу середньої загальноосвітньої (початкової) школи на вул. Роксоляни.

У своєму зверненні мешканці мікрорайону зазначають, що зараз мікрорайон активно розбудовують, кількість дітей збільшується, школи переповнені, а нові не будують.

Як повідомив керівник інформаційно-аналітичного відділу управління земельних ресурсів департаменту містобудування Віталій Войтович, на сесію Львівської міської ради винесуть проєкти ухвал про затвердження проєкту землеустрою і надання земельної ділянки ЛКП "Рембуд", а після їх прийняття оголосять конкурс і розпочнуть будівництво школи.

Зазначимо, Львівська міськрада прийняла ухвалу про надання дозволу ЛКП "Рембуд" на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,17 га на вул. Роксоляни для будівництва школи. А зараз опрацювали дотичні до цієї ділянки вільні території і планують збільшити площу ділянки для будівництва школи до 2,45 га.

Також комісія освіти і науки Львівської міськради доручила департаменту містобудування надати інформацію щодо наявності земельних ділянок під можливе будівництво навчальних закладів у межах мікрорайону вул. Широкої (непарні номери), вул Сяйво (парні номери) та вул. Рудненської.

Нагадаємо, за рік у Львівській області закрили 25 шкіл.

Додамо, з вересня школи працюватимуть у звичному форматі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.