Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Академія сухопутних військ

Вівторок, 14 вересня 2021, 12:36

Академія сухопутних військ отримала черговий дозвіл від Козицького на багатоповерхівку

Академія сухопутних військ

Львівська ОДА затвердила проект ділянки на вул. Стрийській, 73 для будівництва на місці гуртожитків житлової багатоповерхівки.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №772/0/5-21 від 30 серпня 2021 року.

Максим Козицький затвердив проект землеустрою Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного щодо землі під гуртожитками на вул. Стрийська, 73, що необхідно для будівництва тут житлової багатоповерхівки. 

"Затвердити Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,3714 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 73, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку" – йдеться у розпорядженні.

Ще на початку квітня цього року Козицький дозволив вишу змінити цільове призначення цієї ділянки, що перебуває у державній власності і яку академія отримала під облаштування гуртожитків, для того, щоб мати змогу збудувати тут багатоквартирний житловий будинок.  

Зазначимо, ще у 2014 році Львівська ОДА надала Академії сухопутних військ земельну ділянку площею 2,7587 га на вул. Стрийській, 73 для облаштування на цій території гуртожитку й сховища для техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.