Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

П'ятниця, 3 вересня 2021, 11:20

Львівщина увійшла в п’ятірку податкоспроможних областей України

Львівщина

За результатами рейтингу Міністерства розвитку громад Львівська область увійшла в п’ятірку податкоспроможних регіонів України.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як наголосила вчора, 2 вересня, під час Форуму місцевого розвитку у Трускавці голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, Львівщина увійшла в п’ятірку податкоспроможних областей за результатами рейтингу Міністерства розвитку громад та територій України.

"Це важливе досягнення, результат злагоджених дій представників місцевого самоврядування усіх рівнів та державної влади на Львівщині. Львівська обласна рада на цьому етапі є надійним партнером усіх 73 громад, стимулює їх до стратегічного планування розвитку, системної роботи над інвестиційним потенціалом, а також допомагає у визначенні місцевих соціальних пріоритетів та культурних стратегій" – наголосила Гримак.

За її словами, надалі місцеве самоврядування та державна влада мають разом працювали над формуванням спільного вектора подальших здобутків.

Нагадаємо, на початку серпня Львівщина опустилася на одну позицію у рейтингу із надходження до держбюджету податку на нерухоме майно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.