Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Боско-Арена

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 6 вересня 2021, 11:32

У Львові відкрили новий спорткомплекс УГКЦ

Боско-Арена

У місті відкрили новий великий спортивний комплекс "Боско-Арена" ,який збудували за кошти благодійних фондів Європи та міжнародних грантів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 5 вересня, вул. Дорога Кривчицька, 19Д у Львові відкрили сучасний спортивний зал "Боско-Арена", що входить в спортивний комплекс Салезіанського згромадження УГКЦ.

Зал спорткомплексу збудували за кошти благодійних фондів Європи та міжнародних грантів.

"Боско-Арена" – це епіцентр, де ми будемо займатися спортом, будемо старатись рости в спортивному сенсі і також в духовному. Це є перший крок. Наступний крок – за два-три тижні будемо відкривати разом з містом велике спортивне футбольне поле" – анонсував провінційний настоятель салезіанського згромадження отець Михайло Чабан. 

Процес самого будівництва тривав три роки.

Вмістимість залу – біля 600 глядачів, в майбутньому його планують розширити до тисячі глядачів. Зал буде відкритий для львів'ян, його також планують використовувати для тренувань міських футзальних, волейбольних та гандбольних команд.

"Молодіжний центр святого Івана Боско – це багатофункціональний комплекс, основним завданням якого є виховання дітей і молоді, зокрема соціально вразливих категорій суспільства, дітей-сиріт, позбавлених батьківської опіки, і тих, які опинилися у різних складних життєвих обставинах" – зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради Тетяна Хабібрахманова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.