Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Понеділок, 6 вересня 2021, 14:31

Навчальні заклади можуть перейти на онлайн-навчання у жовтій зоні

школа на Львівщині

Відвідувати заклади освіти у жовтій та помаранчевій зоні можна за умови, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу.

ро це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило критерії переходу на онлайн-освіту під час пандемії Covid-19. 

Як повідомили у міністерстві, навчальний процес може організовуватися за одним із трьох можливих сценаріїв.

Зокрема, у зелених карантинних зонах відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі. 

Натомість у разі жовтого та помаранчевого рівнів епідемічної небезпеки відвідувати заклад освіти можна за умови, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу. Рішення про організацію освітнього процесу ухвалюватиме педагогічна рада навчального закладу в межах чинного законодавства.

Освітній процес у жовтій та помаранчевій зонах забезпечується за різними формами: як дистанційно, так і безпосередньо в закладі освіти з дотриманням правил дистанціювання та дотримання протиепідемічних вимог.

А у червоних зонах відвідувати заклади освіти заборонено всім, крім вихованців садочків, спеціальних закладів освіти та учнів 1–4 класів шкіл за умови, якщо в закладі вакциновано щонайменше 80% персоналу. Для інших здобувачів освіти навчання відбувається в інших формах, зокрема дистанційно.

Нагадаємо, з 13 вересня Україна може перейти в "жовту" карантинну зону. А у Львівській області показник динаміки рівня госпіталізації на Covid-19 перевищений три дні поспіль.

Додамо, з вересня школи працюють у звичному форматі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.