Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 6 вересня 2021, 16:15

Двоє мешканців Стрия пограбували іноземця у Львові

затримання

Поблизу парку "Високий замок" двоє зловмисників напали на іноземця, заволоділи гаманцем та іншим майном, після чого втекли.    

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 5 вересня, близько 02.30 в районі парку "Високий замок", на вулиці Ужгородській у Львові, двоє зловмисників напали на 34-річного іноземця, нанесли йому тілесні ушкодження, заволоділи гаманцем з грошима та банківськими картками, а також іншим майном, після чого втекли.

Потерплий повідомив про подію на оперативну лінію 102 та надав опис нападників. Невдовзі патрульні затримали зловмисників на вулиці Опришківській, неподалік місця скоєння злочину.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися мешканці Стрия віком 24 та 31 рік, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Речові докази їх причетності до скоєння правопорушення вилучили.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.
Досудове розслідування триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.