Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

митрополит Епіфаній

Четвер, 9 вересня 2021, 15:42

Цими вихідними Митрополит Епіфаній прибуде на Львівщину

митрополит Епіфаній

З 11 по 13 вересня на Львівщині з візитом перебуватиме Блаженніший Митрополит Київський та всієї України УПЦ (ПЦУ) Епіфаній.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

З 11 по 13 вересня на Львівщині з візитом перебуватиме Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Православної Церкви України Епіфаній.

У суботу, 11 вересня, о 08.30 відбудеться зустріч Блаженнійшого Митрополита Епіфанія біля храму Святої Трійці міста Судова Вишня, де о 09.00 розпочнеться Архієрейська Божественна Літургія. А об 11.00 відбудеться хресний хід до пам’ятника Преподобного Іоана Вишенського та освячення пам'ятника.

Вже у неділю, 12 вересня, о 09:00 відбудеться Архієрейська Божественна Літургія Блаженнійшого Митрополита Епіфанія в храмі Вознесіння Господнього УПЦ (ПЦУ) у Львові на вул. Любінській, 111.

Також о 16:30 відбудеться освячення хреста на місці будівництва майбутнього Кафедрального Собору Львівсько-Сокальської єпархії Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм і собором Архієреїв та духовенства УПЦ (ПЦУ) на просп. Червоної Калини, 89 біля храму святого Рівноапостольного Володимира Великого.

У понеділок, 13 вересня, о 10.00 відбудеться Архієрейська Божественна Літургія Блаженнійшого Митрополита Епіфанія в приліску Заглина біля селища Монастирець Самбірського району на Святому Джерелі. А після закінчення богослужіння закладуть дерев'яний храм на честь Покладення Пояса Божої Матері.

Нагадаємо, 15 грудня 2018 року Об'єднавчий собор обрав митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія (Думенка) на пост предстоятеля єдиної Православної Церкви України.

Востаннє митрополит перебував у Львові у вересні 2019 року для зустрічі із студентами та викладачами львівських вишів. 

Також Варіанти писали про Візит Митрополита Епіфанія до Львова у квітні 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.