Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

збірка поезій "Крилаті риби"

bookforumlviv.com.ua

Понеділок, 13 вересня 2021, 16:43

У Львові на BookForum презентуватимуть збірку поезій Дарини Попіль

збірка поезій "Крилаті риби"

Під час Форуму видавців у місті презентують нову збірку поезій "Крилаті риби" Дарини Попіль.

Про це повідомляє Форум видавців.

У неділю, 19 вересня, під час 28 BookForum у місті відбудеться презентація книги "Крилаті риби" – другого спільного літературно-мистецького проєкту поетки Дарини Попіль та художниці Софії Філіпчук.

Перша книга творчого тандему "Сезони сн(л)ів" була видана у 2017 році та презентована на 24-ому львівському Форумі видавців. 

"Вірші, що увійшли до нової збірки Дарини Попіль, народилися у різних містах та країнах. З поміж іншого, авторка акцентує увагу на дивній та непростій емігрантській долі, її викликах, досвіді, пригодах, у яких вона, наче та крилата риба, літаючи-мандруючи, балансує поміж життям в Україні, Польщі та Німеччині" – йдеться у повідомленні.

Презентація книги, яка видана львівським видавництвом "Свічадо", пройде у приміщенні Наукової бібліотеки ЛНУ ім. Івана Франка, що на вул. Драгоманова, 5. Подія пройде у форматі поетично-музичних читань та дискусії про сучасну емігрантську поезію.

Окрім Дарини Попіль та Софії Філіпчук участь у презентації книги візьмуть й Марія Кривенко, Мирослав Трофимук-молодший. Модератор зустрічі – Богдан Тихолоз.

Також у межах книжкового ярмарку, 17 вересня, на стенді (№ 201) видавництва "Свічадо" відбудеться автограф-сесія та знайомство з читачами за участю авторки збірки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.