Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Захисників України

google.com.ua

Четвер, 16 вересня 2021, 12:30

ВАРТА просить Садового про благоустрій вулиці Захисників України

вул. Захисників України

Депутатка Львівської міськради від ВАРТИ Неля Васюта оприлюднила запит з проханням провести благоустрій вулиці Захисників України у Львові.    

Сьогодні, 16 вересня, на сесії Львівської міської ради голова ГО "Центр допомоги сім'ям учасників АТО" та депутатка Львівської міської ради від політичної партії ВАРТА Неля Васюта звернулася до міського голови Львова Андрія Садового з проханням про благоустрій вулиці Захисників України та створення алеї Пам'яті померлих воїнів.

За словами Нелі Васюти, у квітні, коли з'явилася вулиця Захисників України у Львові, погодили створення робочої групи для розв'язання питань, які виникають щодо облаштування вулиці Захисників України. Але робочу групу жодного разу не зібрали та не провели жодної наради. 

"Для воїнів та членів їхніх родин така бездіяльність − це байдужість міста до подвигу тих, хто щодня стоїть на захисті української державності. За майже 5 місяців жодного разу не згадали й про обіцяну алею Пам'яті полеглих воїнів.

В той час, як вулиця Захисників України залишається без оновленого муралу, з поганим освітленням та позбавлена інших обіцяних покращень, місто презентує та встановлює інші пам'ятники, які швидко отримують сумнівну репутацію серед містян. Невже пріоритети влади міста Львова далекі від вшанування тих, хто присвятив своє життя захисту Львова та України загалом?" − йдеться у зверненні.

Згідно з запитом, міського голову Львова Андрія Садового просять взяти під особистий контроль та надати доручення заступникам міського голови Львова розпочати регулярне проведення робочих нарад щодо благоустрою вулиці Захисників України та створення алеї Пам'яті полеглих воїнів.

Нагадаємо, у травні Львівська міськрада офіційно відкрила таблицю з відповідним найменуванням вулиці. А у квітні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про вшанування пам'яті Захисників України на території Львівської міської територіальної громади. 

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.