Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Генеральне консульство Росії у Львові

ukrinform.ua

П'ятниця, 17 вересня 2021, 11:17

У Львові проведуть вибори в Державну Думу Росії

Генеральне консульство Росії у Львові

Виборча дільниця працюватиме 19 вересня у приміщенні Генерального консульства Російської Федерації у Львові.

Про це повідомила пресслужба Генерального консульства Російської Федерації у Львові.

У неділю, 19 вересня, у приміщенні Генерального консульства Російської Федерації у Львові, що на вул. К. Левицького, 95, відкриють виборчу дільницю для голосування на виборах депутатів Державної Думи Російської Федерації 8 скликання.

Голосування пройде з 08:00 до 20:00 год.

Правом на участь у виборах мають громадяни Російської Федерації, які досягли 18 років. Для участі в голосуванні попередній запис не потрібен − включатимуть у список для голосування за фактом явки на виборчу дільницю. З собою треба мати внутрішній чи закордонний паспорт Росії.

Громадяни Росії, які проживають в областях України, що відносяться до Генерального консульства Російської Федерації у Львові, приписані до Нижньотагільського одномандатного виборчого округу (Свердловська область).

Зазначимо, як повідомляє Посольство Російської Федерації в Україні, громадяни Росії в Україні зможуть проголосувати на чотирьох дільницях − у Києві, Львові, Одесі та Харкові.

Нагадаємо, у 2019 році, у п'яту річницю проведення псевдореферендуму в Криму, бійці та активісти "Об'єднання добровольців" спільно з представниками "Всесвітнього Руху Патріотів" провели під стінами Генерального Консульства Російської Федерації у Львові акцію "Крим − це Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.