Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

супермаркет у Львові

П'ятниця, 17 вересня 2021, 13:40

Садовий дозволив відкрити у Малехові новий магазин мережі АТБ

супермаркет у Львові

Виконком дозволив "АТБ-Маркет" облаштувати новий супермаркет у селі Малехів.

Сьогодні, 16 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "АТБ-Маркет" магазину продовольчих та непродовольчих товарів на вул. Жовківській, 20 у с. Малехів Львівської територіальної громади.

Згідно із містобудівною документацією, магазин облаштують на земельній ділянці площею 0,42 га, яка знаходиться у приватній власності і передбачена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Висота магазину становитиме 8,5 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30%.

Перед будівлею буде паркінг та велостоянка.

"Йдеться про розміщення торгівельного закладу, що відповідає детальному плану території. Під час будівництва зберігається ряд дерев, які ростуть вздовж траси на Жовкву" – наголосив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. 

Зазанчимо, "АТБ-Маркет" – українська мережа супермаркетів, зареєстрована у Дніпрі. Станом на березень 2021 року мережа нараховувала 1203 крамниці, входить до складу корпорації "АТБ".

Додамо, у квітні цього року виконком дозволив "АТБ-Маркет" облаштувати новий магазин на вул. Б. Хмельницького, 212.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.