Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

П'ятниця, 17 вересня 2021, 13:50

Клієнти Оксі Банку отримали можливість платити з Google Pay

Оксі Банк

Оплати смартфоном із Google Pay доступні у громадському транспорті, місцях для відпочинку, торгових точках для власників карток Mastercard.

Про це повідомляє Pay Space Magazine.

Відтепер клієнти Оксі Банку, які володіють картками Mastercard, зможуть безконтактно розраховуватися смартфоном з NFC або оплачувати покупки онлайн в один клік за допомогою глобального сервісу Google Pay.

Оплати смартфоном із Google Pay доступні у громадському транспорті, місцях для відпочинку, на заправках, у супермаркетах, кафе та ресторанах –необхідно лише піднести телефон до безконтактного платіжного термінала.

Оплата смартфоном із Google Pay можлива навіть тоді, коли телефон знаходиться у режимі польоту.

"Ми постійно удосконалюємося, щоб покращувати платіжний досвід наших клієнтів. Раді, що оперативно разом із партнерами з Mastercard ми реалізували Google Pay для власників всіх карток Оксі Банку. І на цьому не зупиняємося. Найближчим часом наші клієнти (і фізичні, і юридичні особи) отримають ще більше нових продуктів та корисних фіч, які спростять користування платіжними інструментами" – наголосив акціонер "Оксі Банку", фінтех-експерт Ігор Фісун.

Безконтактна оплата за допомогою Google Pay доступна на смартфонах із операційною системою Android версії не нижче 5.0 і вбудованим чіпом NFC. Також оплачувати покупки безконтактно можна і смарт-годинниками з NFC на базі Wear OS 2.15 або вище.

Щоб почати користуватися сервісом Google Pay, потрібно завантажити застосунок на Play Market та додати до цифрового гаманця дані банківських карток Mastercard від Оксі Банку. Для оплати необхідно лише активувати телефон або розблокувати екран смартфону за допомогою пароля, графічного ключа або біометрії та піднести пристрій до платіжного терміналу.

Нагадаємо, АТ Оксі Банк –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). У липні цього року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі Оксі Банку до 9,95%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.