Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод у селі Хильчиці

loda.gov.ua

Понеділок, 20 вересня 2021, 11:38

На Львівщині запрацював завод із виробництва мінерально-вітамінних добавок

завод у селі Хильчиці

У селі Хильчиці відкрили сучасний завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок "Коудайс Україна".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У п'ятницю, 17 вересня, у селі Хильчиці Золочівського району відкрили новий сучасний завод "Коудайс Україна", який спеціалізуватиметься на виробництві мінерально-вітамінних добавок для сільськогосподарських тварин.

Новий завод в Україні входить до групи компаній "Коудайс" (Нідерланди) – світового виробника кормів, преміксів та концентратів для свійських тварин та птиці, загальною кількість понад 90 заводів у 60 країнах світу.

Завод має 8 поверхів, на яких розташоване спеціалізоване обладнання від провідних компаній світу, автоматизовані системи керування, автоматична лінія пакування та роботизована техніка.

Продукція підприємства дозволяє суттєво збільшити конвертованість рослинних кормів у якісну м’ясну продукцію.

Будівництво заводу розпочали в 2020 році. Його потужність – 1500 тис. тонн в місяць. Сума інвестицій склала – 7,8 млн євро.

Нагадаємо, у квітні цього року стало відомо, що компанія "Свісс Кроно" готова інвестувати 250 мільйонів євро у новий завод у місті Кам’янка-Бузька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.