Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Четвер, 29 квітня 2021, 10:54

Швейцарська компанія планує інвестувати 250 мільйонів євро у завод на Львівщині

інвестиції у Львівщину

Компанія "Свісс Кроно" готова інвестувати 250 мільйонів євро у новий завод у м. Кам’янка-Бузька.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

ТОВ "Свісс Кроно" планує інвестувати 250 мільйонів євро у новий завод у м. Кам’янка-Бузька Львівської області.

Представники ТОВ "Свісс Кроно" на зустрічі з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким повідомили, що звернулися до Кам’янка-Бузької громади щодо виділення земельної ділянки поруч вже з діючим заводом.

За словами керівника ТОВ "Свісс Кроно" Анджея Зайонса, при успішному проходженні всіх процедур, передбачених законом, новий завод може запрацювати у 2023-2024 рр.

До складу підприємства входять три виробничі філії, які розташовані в Львівській області – м.Кам’янка-Бузька, Івано-Франківській області – смт. Брошнів-Осада та Харківській області – смт. Солоницівка. Зараз ТОВ "Свісс Кроно" планує розширити виробництво саме на Львівщині.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Свісс Кроно" зареєстроване у м. Кам’янка-Бузька Львівської області у 2005 році. Основним видом діяльності товариства є виробництво фанери, дерев'яних плит і панелей, шпону. Засновником є швейцарська компанія Свісс Кроно Холдинг.

Нагадаємо, компанія "Централ Плейнс Груп Україна" планує збудувати у Глинянах Золочівського району завод із безвідходної переробки картоплі, а Київська компанія "Нові Продукти" планує інвестувати 20 мільйонів гривень у завод із виготовлення напоїв на Золочівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.