Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького

Понеділок, 20 вересня 2021, 16:52

Тарас Возняк перетворює другу каденцію на невидимий перформанс

Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького

Тарас Возняк другу каденцію очолюватиме Львівську національну галерею мистецтв імені Бориса Возницького.

Про це повідомили на Фейсбук-акаунті Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

Вчора, 19 вересня, працівники Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького на Фейсбук-сторінці привітали свого директора Тараса Возняка з призначенням на посаду генерального директора.

Як повідомила газета "День", а також за результатами пошуку журналіста Варіантів на сайті Міністерства культури та інформаційної політики, результати конкурсу на заміщення вакантної посади ще не опублікували.

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для внесення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького опублікували на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України 14 липня 2021 року.

"За результатами першого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького, яке відбулося 25 серпня 2021 року, допущений до участі в доборі на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького Возняк Тарас Степанович", – зазначено на сайті мінкульту та інформполітики від 25 серпня 2021-го.

Є різночитання стосовно дати проведення другого засідання (25 серпня та 7 вересня 2021).

Нагадаємо, Тараса Возняка призначили директором Львівської національної галереї мистецтв у вересні 2016 року.

15 вересня, Тарас Возняк став лауреатом Премії імені Василя Стуса 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.