Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Вівторок, 21 вересня 2021, 15:55

Майже 90% шкіл Львівщини переведуть на дистанційне навчання

школа на Львівщині

При запровадженні "жовтої" зони трохи більше 10% шкіл області зможуть продовжити очне начання.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, у Львівській області функціонують понад 1000 шкіл, з них трохи більше 10% зможуть продовжувати офлайн-навчання при запровадженні "жовтої" зони епіднебезпеки. 

"Навчальний заклад при "жовтому" рівні епіднебезпеки може працювати у звичному режимі у разі, якщо 80% персоналу отримали хоча би одну дозу вакцини від ковіду. На Львівщині є майже 1100 шкіл і з них, на жаль, лише трохи більше 10 % зможуть продовжувати навчання офлайн. У інших ж шкіл будуть вимушені канікули" – зазначив Орест Чемерис.

За його словами, персонал у 165 школах області вакцинований на 80%. Відсоток шкіл, що досягли необхідного для офлайн-навчання рівня вакцинації працівників у розрізі районів виглядає так:

1. Стрийський район – 22, 3%;

2. Червоноградський район – 21,4%;

3. Дрогобицький район – 20%;

4. Яворівський район – 15,3%;

5. Золочівський район – 14,4%;

6. Самбірський район – 6,2%;

7. Львівський район – 2,6%.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Раніше Міністерство освіти пояснило як працюватимуть навчальні заклади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.