Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Слуга народу

Середа, 22 вересня 2021, 11:11

Слуги народу готують нову дефіляду з іскристими дельфінами у Трускавці

Слуга народу

Слуги народи планують провести робочу нараду за участі президента Володимира Зеленського в одній з областей на заході України.

Про це повідомила речниця фракції Слуга народу Юлія Палійчук у Telegram.

Наприкінці наступного тижня фракція Слуга народу планує провести робочу нараду за участю представників гілок влади та президента Володимира Зеленського.

"Хочу прокоментувати чутки, які протягом дня ширяться щодо так званого навчання наших депутатів у Трускавці. Фракція Слуга Народу дійсно збереться на велику нараду за участю представників усіх гілок влади та Президента України Володимира Зеленського" – заявила Юлія Палійчук.

За її словами, зустріч відбудеться наприкінці наступного тижня, а місце проведення – одна з областей на заході України.

Юлія Палійчук також наголосила, що йдеться про робочу нараду, а не партійний з'їзд чи навчання. На ній планують порушити питання стратегії роботи влади на наступний рік, обговорити досягнення за минулі два роки та узгодити план законопроєктни[ робіт.

Нагадаємо, у ЗМІ поширилася інформація про те, що Володимир Зеленський планує незабаром має провести зустріч із фракцією Слуга народу у Трускавці, як це було влітку 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.