Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 24 вересня 2021, 13:32

Цимбалюк про протидію економічній злочинності в Україні

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк про протидію економічній злочинності в Україні.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Зараз чомусь прийнято вважати, що однією з першочергових проблем протидії економічній злочинності є відсутність єдиного органу правопорядку, якому належали б такі повноваження.

Проте це далеко не так і основне, щоб у боротьбі з цією злочинністю була система, напрацьована фахівцями.

У цьому вкотре переконався, взявши участь у круглому столі «Стан та проблеми протидії економічній злочинності на території України за 2020 рік (в порівнянні зі статистичними даними за 2016-2019 роки)», який вкотре зініціював заступник Генерального прокурора минулих років, заслужений юрист України Олексій Баганець.

Факт, що органи правопорядку і прокуратури суттєво знизили в минулому році результативність і ефективність в роботі щодо протидії злочинам у сфері економіки, зокрема й через неналежне виконання наданих їм повноважень, відсутності взаємодії та координації» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.