Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ Forum Lviv

Понеділок, 27 вересня 2021, 12:36

В одному з ТРЦ Львова жив мігрант з Європи

ТРЦ Forum Lviv

Громадянин однієї з країн Західної Європи "поселився" спочатку на території паркінгу в одному з ТРЦ Львова, а потім перебрався у приміщення центру.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Іноземець "поселився" в одному з торгово-розважальних центрів Львова спочатку на території паркінгу, а потім перебрався у приміщення центру.

Як встановили правоохоронці, співробітники Головного управління державної міграційної служби у Закарпатській області прийняли рішення про примусове повернення громадянина однієї з країн Західної Європи до країни походження. 

Натомість іноземець переїхав з Закарпатської області до Львова. Тут він "поселився" в одному з торгівельно-розважальних центрів − спочатку на території паркінгу, а потім перебрався у приміщення центру.

Іноземця притягнули до адміністративної відповідальності згідно ч. 1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення, винесли постанову про накладення на нього штрафу, а також помістили до Волинського ПТПІ для встановлення особи та подальшого примусового повернення в країну походження.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.