Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

День туризму

Понеділок, 27 вересня 2021, 17:10

У Львові презентували відео про сільський туризм для осіб з інвалідністю

День туризму

Відеоролик про сільський туризм для людей з інвалідністю презентували у Львівській ОДА з нагоди Дня туризму.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 27 вересня, з нагоди Дня туризму у Львові презентували відеоролик про сільський туризм для людей з інвалідністю.

Відеоматеріал підготувало Товариство "Зелений хрест" та Олександр Волошинський в межах реалізації свого проєкту. У відео вперше зображено те, як молодь з Європи навчалася підприємництву та сільському зеленому туризму в Україні. 

"Управління туризму та курортів проводить навчання щодо супроводу осіб з інвалідністю − це і вади зору, і вади слуху, і вади опорно-рухового апарату. Найперше з чим ми стикнулися, що люди бояться таких осіб, незалежно чи ти професійний гід, чи просто пересічний громадянин. Тому запрошую всіх бути відкритішими, щоб особи з інвалідністю повноцінно почувалися мандрівниками та громадянами цієї країни" − наголосила начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака.

Нагадаємо, 7-12 липня у Львові Товариство "Зелений хрест" навчало осіб з інвалідністю з-поміж мешканців Луганської області підприємництва у сфері сільського туризму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.