Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Попеля

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 28 вересня 2021, 11:07

Водій, який спричинив смертельне ДТП на Дрогобиччині, перебував у нетверезому стані

ДТП у селі Попеля

19-річний водій, який спричинив ДТП із трьома загиблими біля Борислава, був п'яний та ніколи не отримував водійських прав.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У п'ятницю, 24 серпня, близько 23.00 год на дорозі Борислав – Самбір –Мостиська – Дрогобич у селі Попеля Дрогобицького району водій авто Фольксваген Пасат, 19-річний мешканець Борислава, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Фольксвагеном Гольф під керуванням 40-річного бориславчанина.

Внаслідок аварії загинули від отриманих травм водій та двоє пасажирів авто Фольксваген Гольф, віком 16 та 20 років. Ще трьох пасажирів цієї автівки –віком від 17 до 19 років, з травмами різної важкості госпіталізували до лікарні.

Також постраждали у аварії водій та троє пасажирів авто Фольксваген Пасат, віком 18, 19 та 22 роки.

Як встановили правоохоронці, водій Фольксвагену Пасату перебував у стані алкогольного сп’яніння та він ніколи не отримував посвідчення на право керування транспортним засобом.

Водія затримали, йому повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.