Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка "100 років самотності"

lvivpalace.art

Понеділок, 4 жовтня 2021, 13:00

У Львівському палаці мистецтв відкрилася мистецька виставка 100 років самотності

виставка "100 років самотності"

У експозиції представлено 120 робіт 26 художників із Києва, Закарпатської та Львівської областей.

Про це повідомляє Львівський палац мистецтв.

У п'ятницю, 1 жовтня, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття мистецької виставки "100 років самотності", в яку вкладено філософський зміст та безкінечну історію, що немає початку чи кінця.

У експозиції представлено 120 робіт, зокрема, графіка, скульптура, живопис двадцяти шести художників із Києва, Закарпатської та Львівської областей, м. Київ.

Серед робіт – мистецькі твори Василя Бажая, Ігоря Яновича, Миколи Бабака, Влодка Кауфмана, Олега Сусленка, Мирослава Бачькур тощо. На виставку представили картини молодих художників та метрів-законодавців концептуального мистецтва з початку відновлення Незалежності України.

"Ми знаходимося фізично між філософськими полюсами культур . Наша межа, це – ходіння по грані, яке не потребує агресивного висловлювання, є дуже чуттєвою, як наші українські пісні – мелодійні, витончені, душевні. Я б хотів, щоб у цьому стійкому світі ми забули про поняття довірливої бесіди. Про хороші речі не треба голосно говорити, а тихо. І ця самотність не є якихось відкритих людей і це не трагедія, це, може, щастя щось спостерігати і на чуттєвому рівні залишатися любити і довіряти один одному" – наголосив художник, куратор виставки Тарас Табака.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.