Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Понеділок, 4 жовтня 2021, 17:15

Садовий лякає львів'ян червоною зоною

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що у Львові спостерігається серйозне зростання захворюваності на Covid-19, а місто входить у "червону" зону карантину.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За останні дні динаміка госпіталізацій та кількість виявлених позитивних ПЛР-тестів від Covid-19 не є позитивною, тому, найближчим часом, як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, Львів може увійти у "червону" карантинну зону.

"Ми червоної зони не уникнемо, ми вже у неї входимо. Думаю, за декілька днів питання буде стояти жорсткіше, бо є ріст захворюваності. По кількості людей, які мають позитивний ПЛР-результат, динаміка негативна, також є велике завантаження по лікарнях" – наголосив Садовий.

За його словами, станом на сьогодні на ранок у Лікарню швидкої допомоги госпіталізували 372 людей з коронавірусом, лише за останню добу – 35 осіб. Натомість за добу нікого не виписали.

"Така динаміка зберігається останні 2 дні. Також ми відкриваємо для прийому хворих на Covid-19 8-му лікарню. Як правило, у важкі стани потрапляють люди, які не хворіли і не вакциновані" – додав Андрій Садовий.

Зазначимо, станом на ранок у Львові та області підтверджено 152841 випадок інфікування коронавірусом, f за добу зафіксували коронавірус у 295 осіб.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.