Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Вівторок, 5 жовтня 2021, 12:49

Козицький виділив новоствореній львівській фірмі більше 20 гектарів лісу поблизу Львова

лісова ділянка

Створена весною цього року фірма отримає для рекреаційних цілей лісову ділянку біля села Мшана площею у 22 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №906/0/5-21 від 1 жовтня 2021 року.

ТзОВ "Карпати Хаб" отримає в оренду терміном на 15 років лісову ділянку, площею 22 га, на території міської ради Городка, що входить до комунального лісогосподарського підприємства "Галсільліс".

"Виділити ТзОВ "Карпати Хаб" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 22 га, розташовану в кварталі 2 виділів 1-6 Пустомитівського ДЛГП "Галсільліс" на території Городоцької міської ради, терміном на 15 років для рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

У документі зазначено, що термін реалізації інвестиційної програми не повинен перевищувати трьох років з моменту підписання договору.

Як написав депутат Городоцької міськради Роман Дунас на своїй сторінці у Фейсбуці, лісове ділянка знаходиться у лісі біля села Мшана.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Карпати Хаб" зареєстроване у Львові з квітня 2021 року, займається організуванням інших видів відпочинку та розваг. Керівницею та власницею фірми є львів'янка Ірина Якимів.

Також вона володіє створеною у вересні цього року львівською фірмою "Крафт Інвест Сервіс" (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна).

 

Крім цього, Козицький надав в оренду на 15 років ще три лісових ділянки для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей, що знаходяться у смт. Брюховичі та поблизу міста Судова Вишня:

- Івану Кіцкайлу надали лісову ділянку, площею 0,1 га, розташовану на території Судововишнянського лісництва Судововишнянської міської ради;

- Ярині Прокопчук надали лісову ділянку, площею 3 га, розташовану на території Брюховицького лісництва Львівської міської ради;

- Неонілі Кухарчук надали лісову ділянку, площею 0,05 га, розташовану на території Брюховицького лісництва ДП "Львівський ЛСНЦ" Львівської міської ради.

Нагадаємо, у березні цього року Козицький виділив власникам "Бухти Вікінгів" майже 20 гектарів лісу поблизу Львова, а у червні киянка та Сокільниківська сільрада отримали для рекреаційних цілей лісові ділянки поблизу Славська та Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.