Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Середа, 10 березня 2021, 13:30

Козицький виділив власникам Бухти Вікінгів майже 20 гектарів лісу поблизу Львова

лісова ділянка

Дві фірми із села Старе Село отримали для рекреаційних цілей лісові ділянки на території Давидівської сільради, загальною площею майже 20 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №129/0/5-21 від 4 березня 2021 року.

ТзОВ "Лісові стежки" та ПП "Случ-Плюс" отримають в оренду терміном на 10 років дві лісові ділянки, площею 13,7 га та 4,2 га відповідно, на території Давидівської ОТГ Львівського району, що входить до Старосільського лісництва ДП "Бібрське лісове господарство".

"Виділити приватному підприємству "Случ-Плюс" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку, площею 4,2 га, розташовану в кварталі 23 виділи 4, 5, 7 та кварталі 24 виділи 9, 13 Старосільського лісництва ДП "Бібрське лісове господарство", терміном на 10 років для культурно-оздоровчих, туристичних, освітньо-виховних та рекреаційних цілей.

Виділити ТзОВ "Лісові стежки" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку, площею 13,7 га, розташовану в кварталі 21 виділи 9, 10, 12, 13 Старосільського лісництва ДП "Бібрське лісове господарство", терміном на 10 років для культурно-оздоровчих, туристичних, освітньо-виховних та рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Случ-Плюс" та ТзОВ "Лісові стежки" зареєстровані у 1998 та 2020 роках відповідно за однією адресою у селі Старе Село колишнього Пустомитівського району (тепер Львівський район), де знаходиться база відпочинку "Бухта Вікінгів", займаються організуванням інших видів відпочинку та розваг. Власницею ТзОВ "Лісові стежки" є Аліна Саніна, а ПП "Случ-Плюс" володіє Роман Санін, які проживають за однією адресою у Львові.

Роман Санін також є власником ТзОВ "Бізнес-телекомунікації" (роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах), а Аліна Саніна –  ТзОВ "Науково-виробниче підприємство "Комп'ютекс" (добування торфу) і ПП "СП "Вікінг" (надання в оренду інших машин, устатковання та товарів).

Також Козицький надав в оренду на 10 років ще три лісових ділянки для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей, що знаходяться у Червоноградському, Стрийському та Дрогобицькому районах:

- Лідії Калиш надали лісову ділянку, площею 1,1 га, розташовану на території Червоноградської МТГ Сокальського лісництва ДЛГП "Галсільліс";

- фізичній особі-підприємниці Мирославі Лозі надали лісову ділянку, площею 1,4 га, розташовану на території Дрогобицької міської ради Лішнянського лісництва ДП "Дрогобицький лісгосп";

- Назарію Морозу надали лісову ділянку, площею 7,9 га, розташовану на території Миколаївської МТГ Стрийського району Миколаївського ДЛГП "Галсільліс".

Нагадаємо, минулоріч готель "Древній град" отримав для рекреаційних цілей лісову ділянку на території Мурованської сільради, ого ж року Львівська ОДА виділила землю для фірми екс-депутата Львівської облради Олександра Чебаненка у Дрогобицькому районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.