Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Миколайчука

google.com.ua

Вівторок, 19 жовтня 2021, 14:23

Садовий покращить Зубачем щастя мешканців Миколайчука та Панча

вул. Миколайчука

Андрій Садовий створив робочу групу для покращення проживання львів'ян у районі вулиць Миколайчука та Панча.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №452 від 5 жовтня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для облаштування сприятливих умов проживання у районі вулиць Миколайчука та Панча.

"З метою покращання якості проживання мешканців Львівської міської територіальної громади у районі нових забудов утворити робочу групу для облаштування сприятливих умов проживання у районі вул. І. Миколайчука та вул. П. Панча" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач. 

До складу групи також увійшли: директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець,  в. о. директора департаменту містобудування та Сергій Коровайник, голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах.

Робоча група має проаналізувати забудову на вул. Миколайчука та вул. Панча, визначати основні потреби мешканців району забудови, напрацювати заходи для запобігання негативним наслідкам від нового багатоквартирного житлового будівництва.

Нагадаємо, у вересні у місті створили робочу групу для покращення якості проживання львів'ян у районі нових житлових кварталів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.