Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 20 жовтня 2021, 16:27

Москаленко рятуватиме Львівську ОТГ від конфліктів інтересів глитая Садового

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для запобігання виникненню конфліктів у міській територіальній громаді Львова.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №447 від 5 жовтня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з запобігання виникненню конфліктів у Львівській міській територіальній громаді.

"З метою підвищення стійкості та соціальної згуртованості Львівської міської територіальної громади, створення належних умов для її розвитку утворити робочу групу із запобігання виникненню конфліктів у Львівській міській територіальній громаді" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови Андрій Москаленко, а його заступником – директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев.

До складу групи також увійшли: депутат Львівської міськради від Самопомочі Володимир Лучишин, депутатка Львівської міськради від Голосу Вікторія Христенко, депутат Львівської міськради від Варти Орест Печенко, депутат Львівської міськради від Європейської Солідарності Антон Борковський, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Робоча група має до 31 грудня цього року проаналізувати ситуацію та створити карту конфліктів Львівської міської територіальної громади.

Нагадаємо, 19 населених пунктів, які увійшли до складу Львівської МТГ, планують об'єднати у шість старостинських округів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.