Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дорога біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної сотні

Четвер, 7 жовтня 2021, 12:05

У Львові біля Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні висадять Парк пам'яті

дорога біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної сотні

Депутати підтримали рішення висадити спільно із родинами Героїв АТО понад 90 іменних дерев, створивши Парк пам'яті.

Сьогодні, 7 жовтня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про створення Парку пам’яті поблизу Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні.

"За" проголосували 54 депутати.

Зокрема, у Львові на вул. Замковій, 4 поблизу школи-гімназії "Галицька" створять Парк пам’яті – дерева спільно із родинами Героїв АТО висадять вздовж дороги, що з’єднує Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні та Високий Замок.

Згідно із документом, загалом планується висадити до Дня захисників та захисниць України понад 90 іменних дерев, присвячених загиблим у зоні АТО. Локацію для створення парку пам’яті та висадки іменних дерев з пам’ятною табличкою обрали спільно із родинами полеглих бійців. 

Для висадки підберуть саджанці квітучих дерев, переважно яблунь, а профінансують закупівлю дерев з з фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської МТГ на 2021 рік.

НВК школа-гімназія "Галицька" відповідатиме за утримання Парку пам’яті.

Зазначимо, авторами цієї ухвали є представники усіх депутатських фракцій міськради. 

Нагадаємо, Варіанти писали про урочисте відкриття Меморіалу пам'яті Героїв Небесної сотні у Львові в статті "Меморіал Преображення".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.