Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 10:40

З наступного тижня у Львові стартує опалювальний сезон

теплопостачання

З 11 жовтня у місті розпочнеться опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 11 жовтня у Львові розпочнуть опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств.

"З понеділка, 11 жовтня, розпочинаємо опалювальний сезон у м. Львові. Опалення подаватимемо до усіх категорій споживачів – школи, садочки, лікарні і населення. Сьогодні на основі заявок тепло вже отримує 16 бюджетних установ.

Розпочинаємо опалювальний сезон, тому що з п’ятниці на суботу буде похолодання, прогнозують мінус 1 градус, і така температура буде продовж вихідних. Тому тепло будемо подавати до усіх будинків" – пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, станом на сьогодні будинки готові до подачі тепла, акти готовності підписані, водою системи заповнені, проведена повірка лічильників. 

За її словами, у цю суботу буде робочий день для управляючих компаній, щоб перевірити будинки і підготувати їх до отримання тепла.

"На кінець дня понеділка матимемо цифри, які будинки вже з теплом. Хочемо, щоб до вівторка усі буди з теплом. Та, можливо, цей процес триватиме до середи" – додала Маруняк.

Нагадаємо, минулоріч у Львові розпочали опалювальний сезон з 16 жовтня, а завершили 29 квітня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.