Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Понеділок, 11 жовтня 2021, 09:45

У Львівському палаці мистецтв відкрили виставку картин у стилі нейрографіки

Львівський палац мистецтв

У Львівському палаці мистецтв відкрили малюнків нейрографіки "Малюнок, що змінює життя".

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

10 жовтня у Львівському Палаці мистецтв відбулася виставка робіт учасників артклубу "Живиця" та майстер-класи із нейрографіки.

Керівниця артклубу Анастасія Євдокімова на відкритті заходу наголосила, що нейрографіка – це інструмент вирішення психологічних завдань графічним методом і створення в житті позитивних змін за допомоги малюнка. А техніка нейрографічного малюнка дає можливість позбутися негативних звичок, побудувати бажаний позитивний сценарій життя, налагодити стосунки в сім'ї чи колективі.
У межах заходу учасники клубу поділилися своїми досягненнями та розповіли про враження від отриманих результатів.
 
У контексті, більшість учасників клубу вважають, що графічний метод трансформації свідомості допомагає формулювати суть проблеми, знайти її вирішення і творчим методом трансформувати. Простими слова – кожна людина може намалювати свою проблему, тому що графіка – інструмент для вираження почуттів.
 
Майстер-класи з дизайну людини, нейрографіки, ароматерапії стали гарним способом провести недільний день у дружньому оточенні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.