Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Понеділок, 11 жовтня 2021, 10:52

На Яворівщині рятувальники врятували з пожежі власника будинку

пожежа

У місті Мостиська виникла пожежа в житловому будинку, власника житла в стані середньої важкості госпіталізували у КНП "Мостиська ЦРЛ".

Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 10 жовтня, о 13:57 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Мостиська Яворівського району, на вул. Зелена, 4 в цегляному житловому будинку з мансардою, розміром 6×8 м.

Рятувальники, включившись у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору, приступили до проведення робіт з порятунку та ліквідації займання, оскільки на момент їх прибуття до місця виклику з вікон будинку вибивався дим.

Із задимленого помешкання надзвичайники винесли 66-річного власника, якого в стані середньої важкості госпіталізували у КНП "Мостиську ЦРЛ". Він отруївся продуктами горіння.

Пожежу локалізували о 14:11 год та ліквідували о 14:19 год. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м, а врятовано одну особу та будівлю.

До ліквідації пожежі залучалось 3 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.