Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

lvivoblrada.gov.ua

Вівторок, 12 жовтня 2021, 17:16

Делегація Львівської обласної ради привітала військових на сході України

Львівська обласна рада

Делегація Львівської обласної ради зустрілася із військовими, які перебувають на службі у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Напередодні Дня захисників та захисниць України делегація з Львівщини під керівництвом голови Львівської обласної ради Ірини Гримак зустрілася із військовими, які перебувають на службі у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, та ознайомилися з умовами, в яких українські захисники виконують бойові завдання на сході України.

Мета поїздки − підтримати військових, подякувати їм за службу та передати гуманітарний вантаж, зокрема будівельні матеріали, продукти, товари першої необхідності, зібрані підприємцями й волонтерами області.

"Проїхавши за добу дорогами різних регіонів, від західних до східних кордонів нашої країни, зазначу, що саме завдяки вашій мужності ми маємо мир, спокій і можливість працювати. Кожен громадянин цінує жертовність і вірність присязі, яку ви дали державі і якої дотримуєтеся. Зичу, щоб ваші близькі жили в добрі, а ви незадовго, з гордістю повернулися щасливо додому" − повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі та народові України, а також з нагоди Дня захисників та захисниць України Ірина Гримак вручила військовослужбовцям Грамоти Львівської обласної ради та цінні подарунки.

Нагадаємо, для соціальних закладів Львівщини планують надати фінансову підтримку при плануванні обласного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.