Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської райради

ФБ Львівської райради

Середа, 13 жовтня 2021, 10:07

Депутати затвердили символіку Львівського району

сесія Львівської райради

Депутати Львівської райради затвердили символіку району, враховуючи місцеві особливості і традиції громад, що увійшли до його складу.

Про це повідомила пресслужба Львівської районної ради.

Вчора, 12 жовтня, під час 7-ї чергової сесії Львівська районна рада затвердила символіку Львівського району Львівської області.

Символіку затвердили, "зважаючи на важливе значення символіки у процесі національного відродження та задля утвердження місцевого самоврядування, історичні, культурні, соціально-економічні та інші місцеві особливості і традиції громад, що увійшли до складу Львівського району, висновки постійних комісій районної ради з питань культури, туризму та транскордонного співробітництва і з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту".

Нагадаємо, у липні Золочівська районна рада затвердила символіку новоствореного Золочівського району. А самбірчани на громадських слуханнях підтримали рішення щодо відновлення герба міста, який був змінений 14 років тому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.