Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Забарило

Фб Забарила

Вівторок, 19 жовтня 2021, 15:55

Забарило очолив департамент міської мобільності та вуличної мережі

Олег Забарило

У місті створили новий департамент міської мобільності та вуличної мережі, в.о. директора якого призначили Олега Забарила.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від Варти Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 18 жовтня, у місті розпочав роботу новий департамент міської мобільності та вуличної мережі. 

Виконуючим обов'язки голови нового департаменту став Олег Забарило, заступник начальника управління – начальник відділу місцевих податків, тарифів та цін управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради.

Пізніше у міськраді планують провести конкурс на цю посаду.

Нагадаємо, створення департаменту міської мобільності та вуличної мережі погодили депутати міськради у лютому 2021 року. Тоді ж затвердили нову структуру виконавчих органів Львівської міської ради та загальну чисельність працівників мерії.

А у червні Андрій Білий, який був в.о. начальника управління безпеки міста Львівської міської ради, вирішив звільнитися з цієї посади та дочекатися створення департаменту міської мобільності, який він планував очолити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.