Агент Білий перезимує літо у сірій зоні

понеділок, 7 червня 2021 р. о 12:51

Андрій Білий вирішив звільнитися з посади в.о. начальника управління безпеки міста та дочекатися створення департаменту міської мобільності.

Про це повідомив Андрій Білий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 7 червня, в.о. начальника управління безпеки міста Львівської міської ради Андрій Білий заявив, що вирішив піти з посади.

"Відпрацював 4 чудових роки на розвиток Львова. Час зробити паузу у роботі" – наголосив Білий.

За його словами, він планував піти з мерії ще восени 2020 року, однак міський голова Львова Андрій Садовий запропонував йому очолити департамент міської мобльності, який планують створити.

"Я розумію, що треба ще декілька сесій і декілька ухвал підтримати... Щось мені підказує, що до вересня департаменту не буде. Тому не бачу потреби витрачати гроші громади на мою зарплату. Тому зараз пишу заяву на звільнення, а коли буде конкурс на посаду директора департаменту мобільності, то плануюся подаватися на цю посаду на конкурс" – пояснив Андрій Білий.

Нагадаємо, 16 березня цього року Юрій Діль звільнився з посади начальника управління безпеки міста, а виконання обов'язків начальника цього управління поклали на Андрія Білого.

Тоді ж депутати вимагали звільнити його з цієї посади через зв'язки з російськими олігархами. За їхньою інформацією Білий, очоливши департамент житлового господарства міськради у 2015 році, просував виплату міськрадою компенсації компанії дружини російського бізнесмена Ігоря Чуркіна ТзОВ "Оптимум Фактор" за автобуси до Євро-2012, а його батько є депутатом Севастопольської міської ради від партії "Єдина Росія" та ідентифікований СБУ як "посібник окупантів".

Додамо, у лютому цього року депутати затвердили нову структуру міськради, знгідно із яким працюватиме новий департамент міської мобільності та вуличної мережі.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024