Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 22 жовтня 2021, 14:28

У Львові преміюють медиків, які проводять вакцинацію від Covid-19

медичний заклад у Львові

Більше 300 лікарів із медичних бригад, що здійснюють щеплення від Covid-19, отримають по 5 тисяч гривень премії з бюджету Львова.

Сьогодні, 22 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення преміювати усіх медичних працівників, які проводять щеплення від коронавірусу.

Загалом планують виплатити премії 317 особам на загальну суму у 1,9 млн грн. Кожеш медичний працівник отримає по 5 тисяч гривень.

За словами керівниці управління охорони здоров’я Львівської міськради Лесі Кобецької, всі медичні бригади у місті, які залучені до вакцинації від Covid-19, працюють понаднормово.

"Навантаження – дуже велике, тому міська рада вирішила їх преміювати – по 5 тис грн кожному члену бригади. Загалом це 313 осіб, які працюють у 101 вакцинальній бригаді. Також по 10 тис грн отримають 4 працівники інформаційно-статистичного відділу, які також працюють щоденно і раніше не отримували від міста таких допомог" – пояснила Леся Кобецька.

Нагадаємо, у червні для 403 медиків, які захворіли на Covid-19, виділили 8 млн грн допомоги з бюджету Львова.

Додамо, з 18 жовтня у Львові посилили карантин: у школах запровадили канікули, а ринкам, ТРЦ та ресторанам дозволили працювати лише за наявності вакцинованих працівників. Крім цього, у місті затвердили протокол для перевірки вакцинації в закладах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.