Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 18 жовтня 2021, 16:10

У Львові закрили нічні клуби та обмежили час роботи кафе і ресторанів

карантин у Львові

У місті посилили карантинні обмеження та затвердили протокол для перевірки вакцинації в закладах Львова.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 жовтня, міська комісія з питань ТЕБ та НС затвердила протокол для перевірки вакцинації в закладах та установах Львова, які здійснюють господарську діяльність.

Зокрема, в закладах та установах мають працювати лише працівники із Covid-сертифікатом, з негативним ПЛР-тестом або з довідкою про протипоказання до щеплення.

Носіння масок у закладах міста є обов'язковим.

Крім цього, комісія з питань ТЕБ та НС повністю заборонила роботу нічних клубів міста, обмежила час роботи закладів громадського харчування до 23:00 години та продовжила роботу центрів для вакцинації у Львові.

Нагадаємо, з 18 жовтня у Львові посилили карантин: у школах запровадили канікули, а ринкам, ТРЦ та ресторанам дозволили працювати лише за наявності вакцинованих працівників.

А з 21 жовтня в Україні стартують перевірки Сovid-сертифікатів правоохоронцями.

Додамо, раніше у МОЗ заявляли, що не планують посилювати карантин для вакцинованих колективів закладів, компаній чи установ, якщо їх регіон потраплятиме в "жовту" чи "червону" зону епідемічної небезпеки, натомість з 20 вересня запровадили Covid-сертифікати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.