Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

П'ятниця, 22 жовтня 2021, 13:01

Міносвіти закликає виші перейти на дистанційне навчання

ВНЗ Львова

Через погіршенням ситуації з коронавірусом ВНЗ рекомендують перевести на дистанційне навчання вже з 25 жовтня.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у Telegram.

Міністерство освіти та науки України рекомендує вишам та закладам предвищої та післядипломної освіти з 25 жовтня до 15 листопада 2021 року перейти на дистанційне навчання через погіршення ситуації з коронавірусом.

Рекомендація стосується закладів освіти всіх форм власності та сфер управління.

"Оскільки епідеміологічна ситуація з Covid-19 в країні погіршується, після відповідних консультацій з Міністерством охорони здоров'я МОН рекомендує ввести дистанційне навчання з 25 жовтня по 15 листопада закладам професійної перед вищої, вищої, післядипломної освіти всіх форм власності і сфер управління" – зазначив Сергій Шкарлет

Що стосується навчання в школах з наступного тижня, то, за словами Шкарлета, воно буде організовано з урахуванням епідемічної ситуації в кожному окремому регіоні.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я запропонувало перенести початок осінніх канікул в українських школах з 25 на 18 жовтня.

Станом на 7 жовтня у Львівській області 236 закладів загальної середньої освіти працювали дистанційно, а з 18 жовтня школи Львова перевели на дистанційне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.