Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 15:01

З 18 жовтня школи Львова переведуть на дистанційне навчання

школа у Львові

З 18 жовтня навчальні заклади міста переведуть на дистанційне навчання через складну ситуацію із коронавірусом.

Про це сьогодні на брифінгу за підсумками засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні, 8 жовтня, міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення перевести львівські навчальні заклади на дистанційне навчання, починаючи з понеділка, 18 жовтня, терміном один тиждень.

"З 18 жовтня всі діти з 5 по 11 класів в комунальних і приватних школах переходять на дистанційне навчання. У нас ще до 31 жовтня є тиждень канікул у школах. Це буде можливість за два з половиною тижні зробити розрив хвилі коронавірусу, яку ми сьогодні спостерігаємо" – розповів Андрій Садовий.

Натомість продовжуватимуть працювати у звичному режимі молодні класи шкіл (1-4 класи) та дитячі садочки.

Щодо ВНЗ Львова, то, за словами Садового, міськрада закликає керівництво всіх вищих освітніх закладів з 18 до 31 жовтня запровадити онлайн-навчання.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Через це більщість шкіл Львівщини, 80% персоналу яких не було вакциновано від коронавірусу, перевели на дистанційне навчання.

Натомість всі школи Львова продовжують працювати у звичному режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.