Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 22 вересня 2021, 11:34

Антидистанційник Садовий пропагує у львівських школах наочну педагогіку

Андрій Садовий

З 23 вересня всі школи у Львові продовжать працювати у звичному режимі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні, 22 вересня, міський голова Львова Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо "Люкс FM", з 23 вересня, коли Україна опиниться у "жовтній" карантинній зоні, школи міста не переведуть на дистанційне навчання.

"Всі школи у Львові будуть працювати, але вчителі повинні показувати або сертифікат вакцинації, або довідку, що вони впродовж останніх півроку перехворіли, або негативний ПЛР-тест. Ми не можемо розбалансувати навчальний процес, тим більше, що ми не знаємо, що нас чекає через місяць-два. Ми завжди ще можемо перейти на онлайн-навчання. Дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі використовуємо кожен день очного навчання, дотримуючись всіх норм безпеки" – зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, згідно із розпорядженням уряду, під час перебування у "жовтій" зоні усі навчальні заклади, де 80% вчителів не є вакцинованими, мають перейти на дистанційне навчання. Через це з 23 вересня майже 90% шкіл Львівщини переведуть на дистанційне навчання.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Раніше Міністерство освіти пояснило як працюватимуть навчальні заклади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.