Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Анатолій Мороз

lpnu.ua

Понеділок, 25 жовтня 2021, 11:30

Проректор Львівської політехніки Анатолій Мороз помер

Анатолій Мороз

Проректор з економічних питань, головний бухгалтер Національного університету "Львівська політехніка" Анатолій Мороз раптово помер.

Про це повідомила пресслужба НУ "Львівська політехніка".

Вчора, 24 жовтня, раптово помер проректор з економічних питань, головний бухгалтер Національний університет "Львівська політехніка" Анатолій Степанович Мороз.

"Протягом тридцяти років Анатолій Степанович забезпечував ефективну організацію економічної і фінансово-господарської діяльності Львівської політехніки. Понад двадцять років був проректором з економічних питань" − йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Анатолій Мороз був удостоєний орденів "За заслуги" І–ІІІ ступенів, почесного звання "Заслужений працівник освіти України", нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України, відомчими відзнаками Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.