Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежна частина

Понеділок, 25 жовтня 2021, 13:38

На Яворівщині запрацювала добровільна пожежна команда

пожежна частина

У селі Бунів Яворівського району на Львівщині запрацювала добровільна пожежна команда.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

24 жовтня в с. Бунів Яворівського району відбулось урочисте відкриття новоствореної добровільної пожежної команди. Добровільна пожежна команда буде обслуговувати 5 населених пунктів, тож питання створення безпечних умов приживання громадян є невідійманою частиною у процесі децентралізації влади.

Для облаштування роботи пожежної частини відремонтували приміщення для облаштування гаражу, обладнання, відібрали 12 добровольців, які стоятимуть на варті безпеки життя людей і навколишнього середовища. Особовий склад добровільної пожежної команди для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, отримав від Головного управління ДСНС України у Львівській області пожежно-рятувальний автомобіль.

Пожежна команда Бунева стала переможцем конкурсу від польського уряду "Вогнеборці", в рамках якого отримає спорядження на суму 6 тис. євро.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.