Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ремонтні роботи

Вівторок, 26 жовтня 2021, 12:36

На вулиці Зеленій до 22 години не буде води

Ремонтні роботи

У зв'язку з підключенням нового водопроводу у Львові на вулиці Зеленій сьогодні відключать води до 22 години.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

У зв'язку з проведенням робіт із перепідключення новозбудованої ділянки водопроводу, діаметром 500 мм і довжиною 380 м, на вул. Зеленій, 252 (авторинок), сьогодні, 26 жовтня, з 10.00 год і до 22.00 год буде припинено подачу води в Личаківський, Сихівський і Галицький райони міста. Стабільне підключення води очікується вже завтра з 6-ї ранку.

Водопостачання буде призупинено до вулиць: Пасіки Галицькі, Півколо, Жасминова, Керченська, Зелена (№111-161, 210-130), Липова Алея, Бучми, Кримська, Стуса (№21-57, 4-38), Меблярська, Дністерська, Білоцерківська, Дунайська, Раковського, Орлина, Радість, Вигін, Свидницького, Бузкова, Сливова, Шахтарська, Листопадна, Танячкевича, Віденська, Героїв Крут, Литвиненка, Угорська, Кам'янецька, Сумська, Тернопільська, Луганська, Персенківка, Хортицька, Колійна, Гостинна, Рожева, Бережанська, Рахівська, Колодзінського, пр. Червоної Калини (№1-57а, 2-30), Бруснична, Рядова, Ромашкова, Козловського, Сусідня, Рівнинна, Вітрякова, Росиста, Райдужна, Довженка, Манастирського, Зубрівська (№2-24), Навроцького, Дж. Вашингтона (№7б, 7 в).

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.