Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ярославенка, 36, Львів

Фб ДАБК

Неділя, 31 жовтня 2021, 08:25

Інспекція ДАБК заявила про незаконну реконструкцію у будинку на Ярославенка, 36 у Львові

Ярославенка, 36, Львів

Інспекція ДАБК перевіряє порушення у будинку на Ярославенка, 36 у Львові.

Мешканці будинку на вулиці Ярославенка, 36 у Львові розпочали реконструкцію з надбудовою без жодних дозвільних документів.

Про це повідомила міська інспекція ДАБК.

Інспекція ДАБК вважає, що незаконна реконструція загрожує безпеці мешканців.  

"Жовтень 2021-го. На даху будинку вул. Ярославенка, 36 з'являються будівельні матеріали, починаються якісь роботи. І усе це не підтверджено жодними офіційними дозволами чи документами. Тобто станом на сьогодні маємо реконструкцію з надбудовою без жодних дозвільних документів. Якщо згрубша казати, мешканці горішніх поверхів вирішили, що хочуть більші квартири і чому б не розширитися угору", – йдеться у повідомлені.

Будинок на Ярославенка, 36 чотириповерховий, збудований у 2017 році та відзначений преміями у міжнародному конкурсі. 

"2017 року виконком видає містобудівні умови і обмеження – і згодом на вулиці Ярославенка, 36 з'являється будинок на чотири поверхи. Усі дозволи й документація в нормі, Інспекція ДАБК не фіксує жодних порушень. Навіть більше, у Польщі будівля здобуває перемогу конкурсі в категорії "Житловий будинок", – йдеться у повідомлені. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.