Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Понеділок, 1 листопада 2021, 09:45

Підприємець привласнив 700 тисяч під час ремонту медустанови у Львові

медичний заклад у Львові

Підприємець незаконно заволодів коштами обласного та державного бюджетів під час виконання будівельних робіт в одній з медичних установ Львова.

Про це повідомила пресслужба Управління СБ України у Львівській області.

Підприємець незаконно заволодів коштами обласного та державного бюджетів на суму понад 730 тис. грн. під час виконання будівельних робіт в одній з медичних установ Львова.

Як встановили правоохоронці, директор компанії-підрядника, яка виконувала ремонтні роботи в одному з лікувально-діагностичних центрів регіону, привласнив частину виділених на роботи бюджетних коштів. 
Зловмисник підробляв офіційні документи і вносив до них завідомо неправдиві дані про вартість використаних матеріалів.

За матеріалами Служби безпеки України досудове розслідування щодо директора однієї з приватних компаній Львова завершено. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі. 

Правоохоронці зафіксували кілька епізодів такого "бізнесу", за якими дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4, ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от СБУ у Львівській області (@securityservice_lviv)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.