Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Понеділок, 21 січня 2013, 12:17

Лафарж Україна став єдиним спонсором дитячого басейну у Миколаївському районі на Львівщині

У п’ятицю, 18 січня, відбулося відкриття басейну «Жабенятко» для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку у спорткомплексі «Ювілейний» Миколаївського району Львівської області.

 

Басейн відкритий після капітального ремонту вартістю 70 тис. грн., які надала компанія «Лафарж Україна», що представлена у Миколаївському районі підприємством ПАТ «Миколаївцемент».

За ці кошти повністю оновлене облицювання плиткою приміщення басейну та самої чаші, встановлене нове освітлення, витяжка, а також перильні огородження навколо чаші басейну.

В урочистостях з цієї нагоди взяли участь представники спонсора, а саме Думітру Мунтяну, голова правління (генеральний директор) та Роман Сидор, менеджер з нерухомості та зв’язків із органами влади і місцевого самоврядування ПАТ «Миколаївцемент». А також представники місцевої влади: Роман Дякунчак, голова Миколаївської райдержадміністрації, Ольга Жила, голова Миколаївської районної ради, Роман Сидор, керівник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту, Іван Гречкосій, директор спортивно-оздоровчого комплеку «Ювілейний» та інші.

«Відданість безпеці й охороні здоров’я є для компанії «Лафарж» важливим фактором у наданні підтримки для  покращення системи охорони здоров’я Миколаївського району. Віримо, що інвестуючи у здоров’я наших дітей, ми інвестуємо у здорове майбутнє нації. І це є найкраще капіталовкладення для нашої Компанії. Бажаємо, щоби всі діти були здорові!», – зазначив президент «Лафарж Україна» Гюнтер Сметана.

Нагадаємо, раніше ПАТ «Миколаївцемент» уже посприяв тому, що басейн став незалежним від міських комунальних мереж і має власну свердловину й котельню, а, отже, безперебійне постачання води холодної і гарячої. Також у 2010-2011 роках Компанія вклала понад 370 тис. грн. у комплексний ремонт та облаштування приміщень роздягалень, душових кімнат і санвузлів у спорткомплексі «Ювілейний», а також заміну вікон та ремонт стелі з влаштуванням освітлення у приміщенні великого басейну.

Про «Лафарж» в Україні                                                                                                       

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямами – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.ua

Про групу «Лафарж»

«Лафарж» є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2011 році обсяги продажів  Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро.

З 2010 року Група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, на знак визнання дій компанії у напрямку сталого розвитку.

Володіючи провідним центром дослідження будівельних матеріалів, «Лафарж» закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.com

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.