Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Кн. Ольги

lvivrada.gov.ua

Середа, 3 листопада 2021, 10:50

ВАРТА звернулася до поліції через неналежний ремонт на вулиці Княгині Ольги

вул. Кн. Ольги

Посадовця районної адміністрації притягнули до відповідальності через неналежно встановлено дорожні знаки на шляхопроводі по вул. Кн. Ольги.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Голова комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності, депутат Львівської міської ради від ВАРТА Ігор Зінкевич звернувся до Нацполіції, управління патрульної поліції у Львівській області щодо невідповідності облаштування місця проведення дорожніх робіт на шляхопроводі над залізницею на вул. Кн. Ольги.

За його словами, у результаті правоохоронці притягнули до відповідальності особу, відповідальну за проведення неналежного ремонту.

"Для мене, як для голови комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності було важливо забезпечити безпеку руху на шляхопроводі над залізницею по вул. Кн. Ольги. На цій ділянці було неналежно встановлено дорожні знаки, що призвели до чотирьох ДТП за період ремонтних робіт. Я радий, що управління патрульної поліції у Львівській області опрацювало моє звернення та притягнуло до відповідальності особу, відповідальну за проведення неналежного ремонту дорожніх робіт" – наголосив Ігор Зінкевич.

Він додав, що також вимагатиме від заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк контролювати безпеку руху на ділянках вулиць, що ремонтують, якщо "це не можуть зробити відповідні працівники в районних адміністраціях Львова".

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.