Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проспект Чорновола

Четвер, 4 листопада 2021, 13:25

На проспекті Чорновола у Львові облаштують пішохідний бульвар

проспект Чорновола

У Львові облаштують пішохідний бульвар від кільця проспект В. Чорновола – вул. В. Липинського до вул. Варшавської.

Сьогодні, 4 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про облаштування пішохідного бульвару на проспекті В. Чорновола. "За" проголосували 50 депутатів.

Відповідно до ухвали на проспекті В. Чорновола у Львові (у частині від кільця просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського до вул. Варшавської) облаштують пішохідний бульвар. Проектований бульвар має покращити благоустрій та пішохідну доступність на проспекті В. Чорновола.

Концепцію облаштування пішохідного бульвару має розробити управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міськради до кінця 2021 року. А виконком Львівської міськради до 30 червня 2022 року має виготовити проект облаштування пішохідного бульвару та визначити замовника виконання робіт.

Нагадаємо, депутати ЄС направили звернення до Андрія Садового з проханням визначити межі всіх львівських парків, щоб захистити їх від забудови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.