Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Четвер, 4 листопада 2021, 14:39

На вулиці Стрийській у Львові планують облаштувати перехоплюючий паркінг

паркування у Львові

Львівська міська рада зарезервувала місце для облаштування перехоплюючого паркінгу на вул. Стрийській.

Сьогодні, 4 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали міської ради від 27 жовтня 2011 року № 120 "Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова".

"За" проголосували 48 депутатів.

Відповідно до документа, депутати зарезервували місце на вул. Стрийській, навпроти ТЦ "Кінг Крос Леополіс" для облаштування перехоплюючого паркувального майданчика. Там планують створити 1264 паркомісця.

Створення перехоплюючого паркінгу передбачає, що мешканці передмість залишатимуть там свої авто, а далі користуватимуться міським громадським транспортом.

Додамо, на вул. Винниченка, 16 перед будівлею Львівської ОДА планують збільшити кількість паркомісць на існуючому майданчику з 19 до 44.

Нагадаємо, наприкінці жовтня під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради депутати проголосували за облаштування перехоплюючої парковки на вул. Стрийській навпроти ТЦ "Кінг Крос".

Додамо, депутати дозволили облаштувати у місті новий майданчик для паркування у Франківському районі Львова.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.